Onze keeperstrainers stellen zich voor

Ik ben Bob Fijnheer 64 jaar jong en ben verzorgende in verpleeghuis voor demente bejaarden. Ben al bijna 30 jaar keeperstrainer en al 12 jaar één van de hoofdtrainer van KeepersSchool Noord. Heb mijn opleidingen als keeperstrainer gedaan bij Frans Hoek, Rob de Blois en Wil Coord. Heb bijna altijd voornamelijk jeugd getraind zowel als clubtrainer als later bij KeepersSchool Noord.
Ik vind het met name heel leuk om keepers te ontwikkelen in het keepersvak en ze bewust te laten worden wat ze doen en waarom ze iets doen. Mijn uitdaging is om elke keeper, ongeacht het niveau, elke training iets beter te maken en vooral ook dat ze zelfverzekerder in het doel staan omdat ze leren wat je in welke situatie kan of moet doen.
Ik heb heel veel zin om de jeugd van SJO Coendersborg stapje voor stapje betere keepers te maken die met steeds meer zelfverzekerdheid en technische bagage in het doel gaan staan.

Ik ben Mark Fijnheer 30 jaar en ben al 12 jaar verbonden aan KeepersSchool Noord en daarnaast geef ik privetraining aan een verstandelijk beperkte jongen.
Ik ben zelf heel lang keeper geweest en ben nu speler in een recreatieteam. Ik heb de opleiding Sport en Bewegen gedaan in Zwolle.
Ik heb heel veel zin om de keepers van Coendersborg te trainen en veel plezier te hebben met de keepers.