Over SJO Coendersborg

SJO Coendersborg is de samenwerkende jeugdorganisatie van Amicitia VMC, s.v. Blauw-Geel 1915 en CVV Oranje Nassau.

In het seizoen 2019-2020 speelden de gezamenlijke jeugdteams voor het eerst onder de naam SJO Coendersborg. Met ingang van het seizoen 2020-2021, is de SJO verder uitgebreid en zichtbaar gemaakt. Een eigen tenue, clublogo en daarmee een eigen identiteit.

De naam en het logo vinden hun oorsprong in de naam van het sportpark, waar onze drie moederclubs al tientallen jaren actief zijn: Sportpark Coendersborg. Deze is vernoemd naar de familie Coenders en hun landgoed. Ons logo is dan ook het originele wapen van de familie Coenders, maar dan aangepast op de clubkleuren van onze SJO.

Ons sportpark bevindt zich in Groningen ten oosten van de wijk Helpman, tegen het spoor richting Haren. Sinds de ombouw van het hoofdveld van Oranje Nassau, in de zomer van 2020, beschikt het sportpark over drie verlichte kunstgrasvelden en twee natuurgrasvelden. Dit geeft de clubs eindelijk wat ruimte om door te groeien, na vele jaren van ruimtegebrek met slechts twee kunstgrasvelden voor drie clubs.

Lidmaatschap

Wil je lid worden van SJO Coendersborg? Dit kan gemakkelijk via ons online inschrijfformulier! Ben je nog jonger dan 18 jaar? Laat dan een ouder of verzorger het formulier invullen.

Omdat SJO Coendersborg geen zelfstandige vereniging is, dien je bij je inschrijving wel een keuze te maken van welke moedervereniging je lid wilt worden. Amicitia VMC, s.v. Bauw-Geel 1915 of CVV Oranje Nassau. Je formulier zal vervolgens naar de door jou gekozen vereniging doorgezet worden, waarna je daar wordt ingeschreven. Hier ontvang je natuurlijk een bevestiging van.

Twijfel je nog of voetballen en/of onze SJO iets voor jou is? Het is altijd mogelijk om een proeftraining te doen bij een team uit jouw leeftijdscategorie! Als je contact met ons opneemt, zorgen wij ervoor dat dit zo snel mogelijk geregeld wordt.

We kijken ernaar uit je om je bij onze SJO te mogen verwelkomen!

Vrijwilligers

Met ingang van het seizoen 2020-2021, bestaat onze SJO uit maar liefst 26 teams! Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op. Zo’n grote vereniging draaiende houden kunnen wij niet alleen; daarom is alle hulp is welkom! Niet alleen op bestuurlijk niveau, maar vooral ook rond wedstrijden en trainingen.

Geïnteresseerd in een rol als leider, scheidsrechter, kantine-vrijwilliger, of iets anders om onze SJO een handje te helpen? Laat het vooral weten!

Uitschrijven

Het opzeggen van een lidmaatschap bij SJO Coendersborg kan via dit formulier.