SJO Coendersborg organiseert uniek Oranjefestival!

Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert SJO Coendersborg op zaterdag 24 april een uniek Oranjefestival op sportpark Coendersborg.

Oranjefestival

SJO Coendersborg werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2020, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. Dit betekent dat je samen met je vriendje of vriendinnetje mee kunt doen zonder dat je er voor hoeft te betalen!

Voetballen als Oranje!

De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

Aanmelden

Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Via deze link schrijf je jezelf in https://www.knvb.nl/oranjefestival/sjocoendersborg/918  en vanuit SJO Coendersborg volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival.

Meer informatie of vragen ?

Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met SJO Coendersborg contact opnemen. Dit kan via Rico Sloover (hjo@sjocoendersborg.nl).